HELYSZÍN:

Pomáz megközelítése:

Pomáz Budapesttől néhány kilométerre, a Pilis-hegység kapujában fekvő, 18 000 lakosú kisváros.   Gépkocsival Budapestről, vagy az M0-ás autópályáról a 11. számú főútvonalon közelíthető meg, Budakalászt, vagy Szentendrét érintve.

Tömegközlekedési járművek közül az Országházzal szemben található Batthyány térről 15-20 percenként induló, Szentendréig közlekedő HÉV-vel célszerű megközelíteni.

 

A tábor megközelítése:

Pomázra Budakalász felől érkezve a HÉV állomástól,Szentendre felöl pedig a Hősök terétől táblákkal jelöljük a megközelítés útvonalát.

 

Ajánlott útvonal:

A főútról a Dera-patak hídjánál a Huszár utcába kanyarodva, annak a végén balra fordulva a (meredek) Tél utca tetején érik el a Majdán-fennsíkot.

 

A helyszín:

A tábor Pomázon, a Majdán-fennsíkon, a leendő Magyar Vár területén, egy ideiglenes fa kerítéssel körülvett területen található. Éjszakai szállás sátrakban lehetséges. Sátrat, hálózsákot a részvevőknek kell hozniuk. Tisztálkodási lehetőséget biztosítunk. A helyszínnel kapcsolatban érdemes megtekinteni a korábbi táborokról készített fényképfelvételeket.

HÉV menetrend